Publicitat
Publicitat

Miguel Portillo substitueix Josep Lluís Merlos com a narrador

En la roda de premsa de presentació de la nova temporada de motor, Movistar va donar a conèixer les novetats de Movistar F1. Una de les novetats és el canvi de narrador de les curses. Josep Lluís Merlos, que durant el curs passat va posar la veu a les carreres, serà substituït per Miguel Portillo. A més, s’ha ampliat l’equip de les retransmissions amb nous comentaristes. A Pedro de la Rosa, Marc Gené, Noemí de Miguel i Albert Fàbrega s’hi uneix ara Toni Cuquerella, antic cap d’enginyers de l’escuderia Ferrari.

Cada setmana de Gran Premi de Fórmula 1, la cadena emetrà 16 hores de directe més tres hores de contingut addicional. A més de la retransmissió de la carrera els diumenges, els espectadors tindran accés a un important desplegament previ i posterior. La primera connexió amb els circuits serà els dijous. Els divendres hi haurà una cobertura de quatre hores i mitja i s’emetrà el programa Hora de F1, en el qual es farà un resum de tota la jornada. Per als dissabtes la plataforma té programades més de quatre hores d’anàlisi dels entrenaments lliures 3. Un cop passada la cursa, els dilluns s’oferirà El podio de..., un resum extens de cada gran premi.

Pel que fa Moto GP, el plat fort serà el programa Paddock Club, que s’emetrà els dissabtes, els diumenges i els dilluns. El seu primer dia d’emissió acostarà als espectadors tots els secrets de les prèvies, mentre que durant el segon tancarà la jornada amb una hora i mitja de programa en què s’explicaran tots els detalls de les carreres de totes les categories. Finalment, els dilluns després de la cursa oferirà el resum del millor de la setmana.

A més, el canal #0 de Movistar connectarà en directe amb les curses per oferir imatges del podi i entrevistes amb els principals protagonistes de la jornada.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT