TELEVISIÓ
Mèdia 05/04/2012

Millán Salcedo, un becari de 55 anys a 'Fenómenos'

Antena 3 i el cocreador d'Aída, Nacho G. Velilla, preparen Fenómenos, una sèrie protagonitzada per Millán Salcedo. L'actor encarnarà un home que inicia la seva vida laboral als 55 anys com a becari.

Selena Soro
2 min
Millán Salcedo va fer-se popular amb Martes y Trece. Després de tretze anys, torna a la televisió amb Fenómenos, una comèdia que Antena 3 començarà a rodar al juny.

BARCELONA.Antena 3 ha fitxat Millán Salcedo per a una nova sèrie que es començarà a rodar al juny, Fenómenos . Salcedo interpretarà l'Eugenio, un home que inicia la seva vida laboral als 55 anys, des de zero i com a becari d'una ràdio de segona.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La ficció girarà al voltant d'un dels programes d'aquesta ràdio que, sota el nom de Fenómenos , tracta sobre casos i manifestacions paranormals. La sèrie arrenca quan una gran estrella mediàtica dels informatius de la televisió -encara no se sap qui la interpretarà- pateix un revés en la seva professió i es veu obligada a presentar aquest peculiar programa, en què haurà de conviure amb els personatges més friquis de la ràdio.

Fenómenos també comptarà amb els actors Julián López i Carlos Areces, de la troupe de Muchachada nuí . López encarnarà un subordinat obedient que es desviurà per fer la pilota al nou presentador del programa. Areces, per la seva banda, interpretarà un estrambòtic integrant de l'equip que creu cegament en tot el que els convidats expliquen al programa.

Millán Salcedo, 13 anys després

L'humorista Millán Salcedo torna a la televisió després de tretze anys. Salcedo va adquirir una gran popularitat després de formar part -juntament amb Josema Yuste- del programa de gags Martes y Trece , que duia el nom del grup, en antena durant dinou anys. L'última vegada que va aparèixer a la televisió va ser el 1999 amb l'espai Un millán de cosas de Telecinco, en què l'actor duia a terme gags i parodiava famosos.

Del creador d' Aída

Antena 3 ha encarregat la producció de Fenómenos a Nacho G. Velilla, excreatiu de Globomedia, guionista de Médico de familia i 7 vidas i cocreador d' Aída , Los Quién i Gominolas . Velilla també ha dirigit pel·lícules com Fuera de carta (2008) i Que se mueran los feos (2010), i ha fet de guionista de No lo llames amor, llámalo X (2011).

stats