La revista 'El Món d'Ahir', guardonada amb el premi Laus Or a la millor publicació periòdica

La capçalera, impulsada per Minoria Absoluta, també ha rebut un Laus de plata

'El Món d'Ahir', revista impulsada per Toni Soler i l'equip de Minoria Absoluta, ha sigut una de les publicacions protagonistes del premis ADG Laus, que ha entregat aquesta nit l'Associació de Directors d'Art i Dissenyadors Gràfics. La revista ha sigut distingida amb el premi Laus Or a la millor publicació periòdica. No és l'únic premi que ha rebut aquesta nit: el segon, un Laus Plata, ha reconegut la coberta de la revista. El responsable del disseny de la revista és l'estudi Run Barcelona. 

Fundada l'any 2016, 'El Món d'Ahir' és una publicació que té com a vocació explicar la història des d'un punt de vista d'autor. Tal com la va definir Toni Soler, el seu director, quan va néixer, 'El Món d'Ahir' té com objectiu "posar les nostres pàgines a disposició dels bons narradors perquè escriguin sobre el passat". Un dels punts forts de la revista és la incorporació de textos històrics i l'interès per la fotografia, els mapes i la iconografia. 

La revista, de periodicitat trimestral, també reivindica la vigència de la premsa escrita i vol ser una invitació a recuperar el plaer de llegir. El nom de la revista, 'El Món d'Ahir', fa referència a l'últim llibre de l'escriptor Stefan Zweig, un testimoni de l'Europa d'entreguerres. 

Més continguts de