Mèdia 25/04/2012

Mònica Terribas, als treballadors de TV3: “M'he sentit una privilegiada acompanyant-vos”

La fins avui directora de TV3 confessa que li hauria agradat acomiadar-se "cara a cara", però no hauria sigut fàcil per a ella. "Ja ho sabeu, que no sempre s'aconsegueix el que somiem a la vida"

Ara
2 min
Sí: Mònica Terribas, Ali Khamenei. No: Joan Carles I, Jens Weidmann

BarcelonaMònica Terribas ha optat per acomiadar-se dels treballadors de TV3 a través d'una carta. “Hauria volgut fer-ho com sempre en aquests darrers quatre anys, tots junts, cara a cara, però no hauria sigut fàcil per a mi, i ja ho sabeu, que no sempre s'aconsegueix el que somiem a la vida”, arrenca la missiva.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“M'he sentit una privilegiada acompanyant-vos en aquest tram del llarg viatge de la història de TV3”, confessa Terribas, tot i declarar-se “convençuda” que Eugeni Sallent “se sentirà còmplice i admirador, exigent i crític també, del que aporteu des dels llocs de treball on doneu servei a la nostra societat” com a nou director de TVC.

“No han estat quatre anys fàcils per a vosaltres, i tampoc ho seran els que han de venir, perquè les circumstàncies de tot el país, i més enllà, ens han obligat i ens continuaran obligant a fer sacrificis”, reflexiona Terribas. Agraeix a la plantilla de la televisió pública “la responsabilitat” que han demostrat cada cop que se'ls han demanat “esforços” en aquest sentit. “Malgrat la disminució sistemàtica de recursos, la vostra feina ha lluït, excel·lit i donat magnífics resultats”, els felicita.

“Sou una televisió líder, però no només en les preferències de l'audiència, sinó líder en la capacitat de sensibilitzar, de mobilitzar, de donar informació, de ser referència, de captar talent i de cohesionar el vostre entorn”, destaca Terribas. En la seva opinió, el lideratge és precisament “l'autèntica funció de servei públic”.

“Us agraeixo de tot cor la comprensió, la feina magnífica que heu fet, la professionalitat, i també la companyia que he rebut de tots vosaltres. Us trobaré a faltar”, culmina la carta.

Com a acomiadament, Terribas recorda als seus companys: “Si us lleveu d'hora, ben d'hora, els que tingueu torns de matí, o una mica més tard, els que feu possible tantes hores de servei també a les nits, sou i sereu imparables. Que tingueu sort, criteri, encert, determinació i coratge”.

stats