MITJANS PÚBLICS
Mèdia 10/04/2012

Montoro critica sous de RTVE que “no es corresponen” amb el servei públic

El ministre d'Hisenda carrega també contra els preus que es paguen per les sèries de Televisió Espanyola

Ara
1 min

BarcelonaEl ministre d'Hisenda i Administracions Públiques, Cristóbal Montoro, ha criticat l'actual gestió de RTVE en una entrevista concedida a Radio Nacional. Montoro ha defensat que la Corporació no té per què competir amb les cadenes privades sota les mateixes condicions. A RTVE "hi ha qui té un sou que no es correspon amb el servei públic", ha afirmat. Segons Montoro, "quan entres en una empresa privada i et paguen un sou, és qüestió dels accionistes, però a RTVE els accionistes som tots els espanyols".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Montoro també ha carregat contra els preus dels productes de ficció: "A TVE s'estan pagant uns preus per sèries de televisió que no es paguen a les privades. Per què no es paguen a les privades? Perquè no poden". Segons Montoro, la ficció de Televisió Espanyola "no deixa de ser un producte per passar una bona estona. No es poden pagar aquests preus. Aquest diner públic es necessita per altres tipus de serveis públics molt més fonamentals i bàsics".

Una retallada de 200 milions d'euros

RTVE s'enfronta a una retallada de més de 200 milions d'euros. L'ajust pressupostari podria suposar el tancament dels canals Teledeporte i Clan i la supressió d'espais com 'Amar en tiempos revueltos' i els partits de l'ACB.

stats