Montoro també es queda l'impost a les begudes ensucrades, i quatre claus del dia

Les cinc propostes de l'ARA per estar ben informats

01. La vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría. 02. El president de la Generalitat, Carles Puigdemont. / BALLESTEROS / EFE ANDREU DALMAU / EFE
1.

Montoro crearà un impost a les begudes ensucrades per deixar la Generalitat sense. L'Estat repetirà l'operació de bloqueig a l'impost als dipòsits, que va fer perdre més de 600 milions de recaptació al Govern. 

2.

El diàleg encalla abans de començar. Puigdemont reclama a Rajoy una negociació sense condicions prèvies i basada en la bilateralitat Santamaría repta el sobiranisme a impulsar una reforma de la Constitució si vol un referèndum. 

3.

Uns pressupostos sense consens social. Entitats socials i sindicats demanen apujar els impostos a les rendes altes i més esforç en educació. 

4.

Debat sobre la pastilla que evita el VIH sense necessitat de preservatiu. Diverses entitats que treballen amb seropositius reivindiquen la PrEP per limitar-ne els nous contagis. 

5.

Els suïcidis de presos es tripliquen en aïllament. La reclusa que es va penjar a Brians després de més de mig any en règim tancat ja ho havia intentat abans. 

Postveritat

Més continguts de