MITJANS DIGITALS
Mèdia 14/03/2012

Montserrat Domínguez dirigirà la versió espanyola de ‘The Huffington Post’

El digital serà llançat al mes de juny i comptarà amb un equip de redacció propi

Ara
1 min

BarcelonaLa periodista Montserrat Domínguez serà la directora de l'edició espanyola del digital 'The Huffington Post', que es llançarà previsiblement al mes de juny. Així ho ha anunciat aquest dimarts 'El País', que compta amb una participació del 50% en la companyia. En l'actualitat Domínguez dirigeix el programa de la SER 'A vivir que son dos días'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'El Huffington Post' –que comptarà amb un equip de redacció propi– serà la versió espanyola del portal de notícies i opinió nord-americà creat el 2005 per Arianna Huffington i Keneth Lerer, que al gener va assolir els 37 milions d'usuaris únics mensuals.

L'expansió de 'The Huffington Post'

Arianna Huffington, presidenta i directora de The Huffington Post Media Group, i Juan Luis Cebrián, president d''El País' i conseller delegat de Prisa, van anunciar l'aliança el passat desembre. El portal nord-americà ha llançat ja edicions al Regne Unit i el Canadà. Al gener, va crear una edició en francès amb 'Le Monde' –'Le Huffington Post'–, dirigit per la periodista Anne Sinclair, esposa de l'exdirector gerent de l'FMI Dominique Strauss-Kahn. 'The Huffington Post' té previst treure properament també una edició italiana.

stats