Mèdia 13/06/2012

Mor Oriol Ivern, productor de 'Les Tres Bessones'

El propietari de la productora catalana Cromosoma ha mort als 66 anys d'edat

Ara
1 min
Oriol Ivern amb Pasqual Maragall.

BarcelonaEl productor audiovisual català Oriol Ivern ha mort aquest dimecres als 66 anys. Ivern s'havia fet càrrec de diversos projectes en català amb la seva productora, Cromosoma S.A. L'any 1988, amb la voluntat de realitzar sèries d'animació de qualitat per al públic infantil, Oriol Ivern va fundar, juntament amb la seva esposa Eulàlia Cirera i un grup reduït de persones, la productora catalana.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'empresa va rebre l'any 2003 el Premi Nacional de Televisió. Una de les seves produccions més conegudes és 'Les Tres Bessones', una sèrie infantil creada a partir de l'obra de l'escriptora Roser Capdevila. També destaquen els dos premis Goya que es va emportar l'any 2012, en les categories de Millor guió adaptat i Millor pel·lícula d'animació, per la seva coproducció 'Arrugues', sobre la tercera edat i la batalla contra l'alzheimer.

Segons informa 'Revista de Cine' en un tuit, l'acte de comiat serà demà dijous a Collserola a les 15 hores de la tarda. A la xarxa, n'ha informat Cromosoma Edicions amb aquest tuit.

stats