Televisió
Mèdia 03/03/2013

Mor Pepe Sancho, l'actor que va encarnar 'El estudiante' a 'Curro Jiménez', als 68 anys

L'intèrpret patia un càncer

Ara
1 min
Pepe Sancho, a la sèrie 'Crematorio'

BarcelonaL'actor Pepe Sancho ha mort aquest diumenge, als 68 anys. L'intèrpret es va fer famós per haver interpretat el personatge d''El estudiante' a Curro Jiménez a la sèrie del mateix nom. En els últims temps, va tenir un nou moment d'auge televisiu gràcies a la sèrie 'Crematorio' i també com a personatge de 'Cuéntame cómo pasó'. Sancho ha mort a l'Institut Valencià d'Oncologia, acompanyat dels seus éssers estimats.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Pepe Sancho també va ser fecund al cinema, i va rebre un Goya com a millor actor de repartiment el 1997 per la seva participació a 'Carne Trémula', de Pedro Almodóvar: va repetir amb aquest director a 'Hable con ella', del 2002. 'Libertarias', 'Todos a la cárcel', '¡Ay, Carmela!' o 'El Dorado' són alguns dels films on va deixar la seva empremta.

La seva carrera va començar ja de nen: amb només quatre anys debutava a la pel·lícula 'Si te hubieses casado conmigo'. Televisió Espanyola el va fitxar per als espais 'Estudio 1' i 'Novela' abans de convertir-se en 'El estudiante' a la sèrie 'Curro Jiménez', entre els anys 1977 i 1978, al costat de Sancho Gracia, que interpretava el paper protagonista.

En l'esfera personal, va estar casat primer amb la cantant María Jiménez, amb qui va tenir un fill, Alejandro. Actualment estava casat amb la periodista Reyes Monforte.

stats