Mor la redactora en cap de 'SModa', Mar Moreno

La periodista tenia 44 anys i estava especialitzada en cultura

Mar Moreno, redactora en cap de la revista 'SModa' (Prisa), va morir ahir als 44 anys a Jódar (Jaén) a causa d'un infart, segons va comunicar 'El País'. Nascuda a Huelma (Jaén) el 1974, es va traslladar a Madrid l'any 1992 per estudiar periodisme a la Universidad Complutense. 

Després de llicenciar-se en periodisme l'any 1996, va iniciar el seu camí professional amb unes pràctiques a 'Cambio 16', on va conèixer qui seria el seu marit, el fotògraf i escriptor Juan Pelegrín. Un any després es va incorporar a l' editorial Hachette Filipacchi com a redactora de 'Teleprograma' . El 2005 va fer el salt a 'La revista de Ana Rosa', on va exercir de redactora en cap fins que va fitxar per 'SModa', la publicació de moda d''El País', el 2013. 

Durant el temps que va treballar a 'SModa', Moreno es va especialitzar en entrevistar personatges vinculats al món de la cultura, com Elena Poniatowska, Isabel Allende, Manuel Rivas o Blanca Suárez. La seva última entrevista –a Manuela Carmena– apareixerà en el proper número de la revista.