PROJECTE DE FICCIÓ
Mèdia 25/11/2011

Mota i Tejero, junts en una sèrie

Els actors Fernando Tejero i José Mota treballen en el projecte d'una sèrie d'humor per a La 1, en què seran dos germans propietaris d'un bar. Es preveu rodar al març per estrenar-la passat l'estiu.

Albert Castellví Roca
1 min
Mota i Tejero, junts en una sèrie

BARCELONA.José Mota vol canviar d'aires. Sense abandonar l'humor ni la cadena que l'ha acollit des de fa prop de dues dècades, l'actor pretén deixar de banda, almenys temporalment, els espais d'esquetxos que l'han convertit en un habitual de La 1 per passar a ser el protagonista d'una sèrie. Per a aquest nou projecte, que es troba encara en una fase inicial, Mota s'ha associat amb un altre actor que garanteix bones dosis d'humor, el cordovès Fernando Tejero.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tots dos van coincidir en el rodatge de l'última pel·lícula d'Álex de la Iglesia, La chispa de la vida -que arribarà a la gran pantalla a mitjans de gener-, i allà es va produir "l'enamorament", com ho ha definit el mateix Mota. A partir d'aquesta trobada, ell i Tejero van començar a desenvolupar la idea de la sèrie, que s'hauria de començar a rodar al març, un cop tancada l'actual temporada de La hora de José Mota. Tot i així, els actors són prudents, i deixen clar que la cadena encara no ha donat el vistiplau definitiu al projecte. En cas que finalment s'accepti, l'estrena no arribaria, previsiblement, fins passat l'estiu.

Ni Mota ni Tejero no han volgut revelar encara gaires detalls de la trama, però algunes fonts han avançat que interpretaran dos germans que regentaran un bar en un petit poble de Castella-la Manxa -la regió natal de Mota-. Tot i que el to de la producció serà eminentment còmic, Mota assegura que trencarà els esquemes habituals del gènere i que inclourà "emotivitat i històries afectives".

El projecte consta, de moment, d'una única temporada formada per tretze capítols, que s'emetrien amb periodicitat setmanal i a la franja de prime time.

stats