recull de premsa
Mèdia 08/09/2011

“Mourinho rebutja l'oferta del segle”, 25 milions d'euros, a la portada de 'Marca'

El president de l'Anzhi rus oferia aquesta xifra a l'entrenador blanc, el sou més alt en la història del futbol. L'inici del curs escolar i les gestions de Merkel per salvar l'euro són els dos arguments principals aquest dijous. En la crònica esportiva, destaca la Medalla d'Or del Parlament que Pep Guardiola rebrà aquesta nit

Redacció
2 min
Marca, 8 de setembre

Barcelona“25 milions de quilos? No gràcies”. És el titular de Marca, que destaca “Mourinho rebutja l'oferta del segle” i afegeix que el president de l'Anzhi rus va oferir al tècnic blanc “el sou més alt en la història del futbol”. El sou hauria sigut net i anual.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La disputa pel davanter brasiler Neymar és l'altre argument principal a les portades esportives. El Mundo Deportivo diu “Neymar agrada a Pep” mentre que l'As es pregunta en boca del jugador “I on jugaria jo en el Madrid?”. El 9 esportiu i l'Sport es fan ressò del reconeixement que Pep Guardiola rebrà aquesta dijous per part del Parlament català, i mentre el primer titula “Honorable” el segon diu “Medalla d'Or” i afegeix que aquesta nit rebrà “El títol que li faltava”.

L'inici del curs escolar és un dels titulars d'obertura a la premsa catalana. El Punt Avui diu “Més alumnes que mai per als mateixos professors”, La Vanguardia rebla “El nou curs engega amb la pressió de 21.000 alumnes més” i afegeix que Catalunya assoleix la xifra rècord en 20 anys d'1,2 milions d'escolars. El Periódico destaca “A les 16.30 cap a casa” i afegeix que l'eliminació de la sisena hora generalitza un horari escolar més compacte.

L'ARA opta un dia més per la polèmica de la immersió lingüística i titula “Rajoy ordena que no s'incomodi CiU”. El Punt Avui també hi dedica un lloc destacat de la portada i ho fa recordant el personatge de dibuix Norma -símbol de la normalització lingüística-, que acompanya amb el titular “30 anys d'atacs al català”.

La premsa espanyola es fixa especialment amb les gestions de la cancellera alemanya per salvar l'euro. El País diu “Merkel es compromet a salvar l'euro davant del risc de fallida a Grècia” i El Mundo i l'Abc evoquen les paraules de la màxima mandatària alemanya i titulen “Merkel: "La meva missió és treure Europa de la crisi”.

En clau política espanyola, La Razón destaca “La nova tisorada del govern espanyol només reduirà mig punt de dèficit” i Público opta pel 20-N i titula “Atac d'eufòria del PP”, i afegeix “González Pons assegura que el seu partit aspira a crear 3,5 milions de llocs de treball en la pròxima legislatura”.

stats