Movistar+ estrena 'Game of Silence', un 'thriller' sobre l'amistat i la justícia

La ficció està protagonitzada per David Lyons i gira al voltant d'un grup d'amics que es retroben després de 25 anys sense veure's

Els secrets del passat perseguiran, des d'aquest dimecres, els protagonistes de 'Game of Silence'. Canal+ Series estrena a les 22.20h la primera temporada d'aquest  drama televisiu de la NBC que . La ficció, que consta de 10 episodis, comença amb el retrobament al cap de 25 anys sense veure's d'un grup d'amics d'infància amb un passat obscur. 

La sèrie consta de quatre protagonistes que, quan eren petits, eren com germans i solien passar els estius junts en una petita localitat de Texas. Als 13 anys, van intentar rescatar la Jessie, una amiga de la colla, de la seva mare alcohòlica. Tot i que els adolescents ho van fer amb les millors intencions, els esdeveniments no van anar com esperaven, i van acabar en un centre correccional de menors. Allà hi van passar nou mesos i les seves vides van canviar per sempre. 

Els nois van decidir enterrar aquells fets de la seva adolescència, que ressorgiran quan un dels membres del grup, Jackson Brooks (David Lyons), es troba en el seu millor moment professional i personal. 'Game of silence' se situa en el present i arrenca quan Brooks, que treballa com a advocat, és a punt de casar-se amb la seva cap i de convertir-se en el soci del bufet on exerceix.   

En Brooks creu que ha pogut amagar el seu passat fins que, un dia, rep la visita de dos dels seus antics amics, que li demanen que ajudi a treure de la presó el darrer membre de la colla, que està detingut acusat d'assassinat. Aquesta retrobament reobrirà antigues ferides i reviurà el record de secrets que estaven oblidats des de feia dècades.

La sèrie està basada en una producció turca del 2012 anomenada 'Suskunlar', que tractava la història verídica de quatre nens trucs que van ser condemnats a sis anys de presó per haver robat 'baklava', un pastís tradicional àrab.