Movistar+ adaptarà la sèrie adolescent noruega ‘Skam’

La plataforma ha començat a rodar la primera temporada del 'remake' de la ficció noruega

Movistar+ segueix sumant projectes al seu catàleg de ficcions de producció pròpia. L'última incorporació a la seva cartera de sèries és l'adaptació de la noruega 'Skam', dirigida al públic adolescent, segons ha avançat 'Fotogramas'. La sèrie es va començar a rodar la setmana passada. 

'Skam' ha sigut un fenomen al seu país d'origen. Creada, escrita i dirigida per Julie Andem, la sèrie explica la vida quotidiana d'un grup d'adolescents d'una escola d'un districte ric d'Oslo. La ficció, que aplegava de mitjana més d'un milió d'espectadors per capítol a Noruega, funcionava com un projecte transmèdia: els personatges tenien perfils a les xarxes socials que s'actualitzaven com si fossin reals i cada dia es compartien continguts que ampliaven les històries que s'explicaven als capítols.  

El projecte de Movistar+ seguirà la mateixa pauta. Segons ha explicat Domingo Corral, director de ficció original de la plataforma, "cada dia hi haurà quatre o cinc minuts que es pujaran a les xarxes, i que en principi es podran veure en obert, i després, el divendres o el dissabte d'aquella setmana, es muntarà l'episodi, i tot es farà seguint el curs escolar". A més, els guions s'han adaptat a la realitat espanyola per aconseguir el màxim de veracitat. 

Més continguts de