Movistar+ cancel·la 'Las que faltaban'

La plataforma busca un projecte per a Susi Caramelo, la col·laboradora estrella del programa

El programa d'humor en clau femenina Las que faltaban, que s'emet al canal #0 de Movistar+, no tindrà continuïtat. Segons ha avançat Bluper, l'espai presentat per Thais Villas s'acomiadarà el 15 de desembre, quan s'emetrà l'última de les onze entregues acordades quan es va donar llum verda a la segona temporada. 

Tot i que Las que faltaban deixarà d'emetre's, Movistar+ està buscant projectes per a una de les col·laboradores estrella del programa, la catalana Susi Caramelo, que s'ha fet popular per la seva manera d'abordar els famosos en els reportatges que fa per a l'espai. La idea de la plataforma seria catapultar Caramelo com la versió femenina de David Broncano, una de les cares més populars de Movistar+ i un dels referents còmics dels mil·lennials. 

El programa de Thais Villas es va començar a emetre al març i volia ser una resposta a l'absència de dones humoristes en la graella de Movistar+. Després d'una primera temporada, que va comptar amb humoristes com Victoria Martín i Eva Soriano, a més de Susi Caramelo, el programa va arrencar a l'octubre la segona entrega amb la incorporació d'Henar Álvarez.  

Més continguts de