Publicitat
Publicitat

Mr. Bean, protagonista del Nadal de TV3

La televisió pública estrenarà el telefilm ‘El mètode Grönholm’ la nit de l’1 de gener

Per segon any consecutiu, TV3 confiarà en Mr. Bean per omplir les sobretaules de les festes de Nadal. Cinema, redifusió de sèries i minisèries i els clàssics d’humor de la cadena completaran la graella durant els 15 dies vinents.

Matí

‘Gran Nord’ i ‘Pan Am’ ocuparan la franja a partir del dia 24

Els matins i l’ Espai Terra es mantindran a la graella fins dimarts, però ja no hi tornaran fins l’endemà de Reis. A partir del dia 24, la franja matinal s’omplirà amb la redifusió de la primera temporada de Gran Nord (10.00 h) i de Pan Am (12.00 h), amb dos capítols diaris de cadascuna. Demà, a partir de les 8.45 h, el 3/24 retransmetrà en directe el sorteig de la Loteria de Nadal. La Grossa de Cap d’Any, en canvi, es podrà seguir per TV3 el dia 31 a partir de les 12.30 h.

Tarda

‘Mr. Bean’ després de dinar i una minisèrie cada dia

A diferència de la programació matinal, la de tarda ja es modifica des de demà mateix. A l’hora de La Riera, TV3 emetrà un o dos capítols de Mr. Bean -en funció del dia- i a continuació recuperarà diferents minisèries. Així, demà i dimarts emetrà Olor de Colònia i més endavant serà el torn de Barcelona, ciutat neutral (el dia 24), Guernica sota les bombes (el 29), Descalç sobre la terra vermella (el 30) i Ermessenda (el 31). El gran dictat es manté cada dia, tret dels festius, a les 20.10 h, tot i que demà cedirà el seu lloc a la transmissió en directe de la Nit de Santa Llúcia.

Nit

Especial d’‘El foraster’, homenatge a Tito i resum de l’any

Demà s’emet l’últim Crackòvia de l’any i, després, el Manual d’un bon foraster, una edició especial del programa que presenta Quim Masferrer. Dimarts es manté el Sense ficció i dimecres, després del primer discurs de Nadal de Felip VI, s’oferirà una edició especial d’una hora de l’ APM? Pel que fa a la setmana que ve, dilluns s’emetrà el documental Marcats per Tito, que recorda l’exentrenador del Barça Tito Vilanova, i dimarts el missatge del president de la Generalitat i el resum de l’any, titulat 2014, parlem-ne.

Nadal

Resum dels 10 anys de ‘Polònia’ i ‘Campanades de boda’

El cinema omplirà bona part del dia de Nadal, amb títols com Els Totenwackers (10.30 h), El partit perfecte (12.00 h) i Un Nadal de bojos (16.40 h). A la nit, Polònia oferirà un especial en què recordarà el millor gag de cadascuna de les deu temporades del programa, i a continuació s’emetrà l’espectacle teatral de La Cubana Campanades de boda.

Sant Esteve

Música i cinema, principals protagonistes del dia

La programació del dia 26 començarà (11.05 h) amb l’emissió del concert que Blaumut va oferir al maig al Palau de la Música i inclourà també la transmissió en directe del Conert de Sant Esteve de l’Orfeó Català, també des del Palau (19.00 h). L’oferta cinematogràfica del dia estarà formada per les pel·lícules Papa, sóc una zombi (12.25 h), Viatge al centre de la Terra (16.15) i El cavaller fosc: La llegenda reneix (22.35 h).

Cap d’Any

Campanades des de Montjuïc i ‘El mètode Grönholm’ el dia 1 a la nit

Les millors imatges de l’any del Zona zàping obriran la programació especial de la Nit de Cap d’Any, que inclourà a continuació un recull dels números musicals del Polònia. A partir de les 23.35 h, Roger de Gràcia i Màbel Martí presentaran les campanades des de la Font Màgica de Montjuïc, i just després que comenci el 2015 s’emetrà l’especial Això no s’acaba. El primer dia de l’any, la tarda s’omplirà amb les pel·lícules La vida és bella i Stuart Little, i a les 22.00 h s’estrenarà l’adaptació en forma de telefilm de l’exitosa obra teatral El mètode Grönholm.

Altres

Cavalcada des de Girona i l’Euskadi-Catalunya de futbol

Diumenge de la setmana que ve, a les 20.30 h, TV3 retransmetrà el partit de futbol entre les seleccions d’Euskadi i Catalunya. Del diumenge següent destaquen les pel·lícules Harry Potter i el presoner d’Azkaban i Stuart Little 2, que ompliran la tarda. Pel que fa als dissabtes, el 27 s’oferirà un resum de la temporada d’ Oh happy day, i el 3, una edició especial infantil del concurs. La transmissió de la Cavalcada de Reis des de Girona, a càrrec d’Ana Boadas i Marta Carreras, posarà el punt final als especials nadalencs de TV3.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT