ARA

Els retrets d'Imma Mayol, a la portada de l'ARA

L'encara regidora d'ICV a l'Ajuntament de Barcelona explica, en una entrevista amb Albert Om, que deixa la política i que vol anar a viure a Mallorca. Assegura que ha patit "un linxament orquestrat". L'apagada informativa de Mubàrak comparteix amb Mayol el protagonisme de la portada d'aquest divendres

"He patit un linxament orquestrat." Amb aquesta claredat s'expressa Imma Mayol en l'entrevista en què confirma que deixa la política al maig. Diu que se'n vol anar a viure a Mallorca, la seva illa. Aquest és un dels dos temes que protagonitzen la portada de l'ARA d'aquest divendres, que s'obre amb l'intent d'apagada informativa del règim de Hosni Mubàrak a Egipte.

També es destaca a la portada que la UAB refusa donar l'honoris causa a Josep Fontana i Jordi Nadal i que el conseller de Salut, Boi Ruiz, recepta més hores de feina a metges i infermeres.

Dels articles d'opinió d'avui, destaquen els de Rosa Regàs –que analitza la llei del cinema i aposta pels subtítols en lloc del doblatge–, Xavier Roig i Joan Ramon Resina.

Més continguts de