ARA
Mèdia 04/02/2011

Els retrets d'Imma Mayol, a la portada de l'ARA

L'encara regidora d'ICV a l'Ajuntament de Barcelona explica, en una entrevista amb Albert Om, que deixa la política i que vol anar a viure a Mallorca. Assegura que ha patit "un linxament orquestrat". L'apagada informativa de Mubàrak comparteix amb Mayol el protagonisme de la portada d'aquest divendres

Redacció
1 min
Portada 4 de febrer 2011

Barcelona"He patit un linxament orquestrat." Amb aquesta claredat s'expressa Imma Mayol en l'entrevista en què confirma que deixa la política al maig. Diu que se'n vol anar a viure a Mallorca, la seva illa. Aquest és un dels dos temes que protagonitzen la portada de l'ARA d'aquest divendres, que s'obre amb l'intent d'apagada informativa del règim de Hosni Mubàrak a Egipte.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

També es destaca a la portada que la UAB refusa donar l'honoris causa a Josep Fontana i Jordi Nadal i que el conseller de Salut, Boi Ruiz, recepta més hores de feina a metges i infermeres.

Dels articles d'opinió d'avui, destaquen els de Rosa Regàs –que analitza la llei del cinema i aposta pels subtítols en lloc del doblatge–, Xavier Roig i Joan Ramon Resina.

stats