Multa de 2.500 euros per a l'home que va assetjar una periodista en directe

La condemna també inclou una ordre d'allunyament de 16 mesos

L’home que va assetjar a la periodista canària Raquel Guillán mentre feia una connexió en directe ha estat condemnat a pagar una indemnització de 2.500 euros i a complir una ordre d’allunyament de 16 mesos.

Els fets van tenir lloc el 22 de febrer quan Guillán estava informant per a la televisió de les Canàries sobre l’alerta meteorològica a les illes. Durant la connexió, un home es va apropar a ella i va fer-li un petó a la galta. Segons explica el diari canari La Provincia, el noi ha sigut condemnat per un delicte d’abusos sexuals i un delicte lleu de lesions.  A més d’intentar petonejar-la, el noi va estirar la periodista dels cabells i la va empènyer després que ella es negués a tornar-li la cartera a l’agressor, que li havia caigut després de fer-li el petó.

Guillán, que va denunciar l’agressió a la policia, ha rebut el suport dels seus companys de la televisió canària, que van emetre un comunicat en què mostraven el seu “total rebuig a l’atac de caràcter masclista” patit per la periodista.