INTERNET
Mèdia 16/01/2012

Murdoch acusa Google de ser el "líder de la pirateria"

El magnat mediàtic diu que Obama ha cedit a les pressions de Silicon Valley per criticar el text

Ara
1 min

BarcelonaMés llenya al foc al debat sobre la llei antipirateria dels EUA, la SOPA (Stop Online Piracy Act). El magnat mediàtic Rupert Murdoch, propietari de News Corporation, ha qualificat Google a través del seu Twitter de "líder de la pirateria", i el govern d'Obama de cedir a les pressions de Silicon Valley per criticar el text. Google ha respost que aquestes declaracions són "una ximpleria".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

“El líder de la pirateria és Google, que permet reproduir per streaming pel·lícules gratis, ven anuncis sobre elles”, ha deixat anar Murdoch a través del seu compte de Twitter, recentment estrenat. I a continuació ha afegit: "No li importa abocar milions per fer pressió”.

Les crítiques al·ludeixen als enllaços que estan accessibles a Google i que condueixen a material considerat pirata. A més, el cap de News Corporation assenyala que la companyia es beneficia de publicitat que promociona material il·legal.

“Això és una ximpleria”, ha declarat un portaveu de Google, segons recull The Telegraph. "L'any passat vam eliminar cinc milions de pàgines web infractores dels nostres resultats de cerca i invertim més de 60 milions de dòlars en la lluita contra els anuncis perjudicials... Lluitem contra els pirates i els falsificadors cada dia”.

stats