EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 21/04/2011

Muriel Casals: "Les xarxes socials són una assemblea universal"

1 min
Muriel Casals és la presidenta d'Òmnium Cultural.

El meu mòbil personal és un Nokia que ja té uns quants anyets però que va molt bé, i que només faig servir per telefonar i per enviar missatges. A més, també tinc una Blackberry d'Òmnium, que a més de les trucades i els missatges també em serveix per mirar el correu quan vaig amb bus, per exemple. Però no la faig servir per a cap cosa més, ni tan sols per connectar-me a internet: això ho faig asseguda a casa o bé al despatx. De totes maneres, faig servir molt el fix de casa, i alguna vegada també l'Skype, per parlar amb familiars i amics que tinc escampats pel món.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc a les xarxes socials, tant a Facebook com a Twitter, des que sóc presidenta d'Òmnium. Encara n'estic aprenent, i m'hi he passat bastantes estones, però també hi ha dies que no hi entro gens. Entenc que la gent s'hi enganxi, perquè són com una assemblea universal permanent. A Facebook hi tinc uns 5.000 amics, però és evident que jo no en tinc tants! En realitat, són amics d'Òmnium, que és una entitat molt estimada.

La televisió no la miro gaire. A vegades em vindria de gust mirar-la per relaxar-me, però sovint em costa trobar-hi res que m'interessi. Tinc televisió per cable, i a vegades miro la BBC World per veure les notícies des d'una perspectiva més global. La ràdio, en canvi, la tinc posada tota l'estona, quan sóc a casa. Sóc molt fidel a Catalunya Ràdio, Catalunya Informació i Catalunya Música.

stats