'SITCOM' PARÒDICA
Mèdia 01/10/2011

El 'Museo Coconut' reobre amb nous deliris sobre l'art

L'humor absurd torna a les nits del diumenge de Neox (21.40 h). La cadena estrena la segona temporada de Museo Coconut , que l'any passat va ser una de les millors estrenes de les TDT temàtiques.

àlex Gutiérrez M.
2 min
El 'Museo Coconut' reobre amb nous deliris sobre l'art

Barcelona.Al Museo Coconut , el surrealisme no és només a les teles, sinó que ho impregna tot. Especialment les petites vides dels seus personatges, que tornen des d'aquest diumenge a la vida amb l'emissió per part de Neox de la segona temporada de la sèrie.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El curs arrenca amb Jaime Walter (Raúl Cimas), que ha perdut el seu càrrec de director del museu i farà de tot per poder-lo recuperar. Qui seu ara a la poltrona de direcció és Zeus Coconut (Ernesto Sevilla), el molt pijo però molt inútil fill de la propietària de la pinacoteca Reyes manté el seu personatge d'Onofre, un llardós vigilant de seguretat que es relaciona amb l'Emilio (Julián López), l'altre guarda jurat del museu. El repartiment el completa Carlos Areces, que dobla en els papers de Rosario, guia del museu, i Miss Coconut.

El format segueix sent el clàssic: episodis de 25 minuts, enregistrats davant d'una audiència en directe. A més dels actors habituals, els cameos seran freqüents també enguany: Alaska, Santiago Segura, Beatriz Montañez, Ricardo Castella, Edu Soto o els músics Carlos Jean i Sr. Chinarro.

Ja abans d'estrenar la segona temporada, Neox ha confirmat l'encàrrec d'una tercera tongada d'episodis a la productora Hill Valley, de Joaquín Reyes.

Nou programa el 2012

La troupe de Reyes ha tornat a posar en marxa la seva maquinària de creació d'esquetxos: actualment estan en fase d'escriptura, amb la intenció de començar a enregistrar-los a partir del gener. Els seus dos programes de gags, La hora chanante (a Paramount Comedy) i Muchachada Nui (a La 2), han esdevingut televisió de culte i són responsables de la fama ascendent d'aquests còmics, als quals sovint se'ls penja l'etiqueta dels Monty Python manxecs. La comparació s'escau per l'absurd de les seves situacions i pel collage de temes i tècniques (acció real, dibuixos animats, falsos doblatges) amb què fan els seus programes.

Neox estrenarà aquest nou programa de gags, encara sense títol definitiu, la primavera del 2012.

stats