Xarxes
Mèdia 13/12/2011

La Nasa llança un canal de ràdio 'online' amb música rock i informació de les missions espacials

'Third Rock' retransmet les 24 hores del dia, set dies a la setmana, i ofereix actualitzacions de les noves missions i descobriments de la Nasa, una informació que combinarà amb una selecció de música rock de tot tipus i les últimes tendències d''indie'

Ara
1 min

BarcelonaLa Nasa s'estrena a la ràdio. L'agència espacial nord-americana ha presentat aquest dimarts Third Rock, una emissora online que recollirà les últimes novetats de la música rock, indie i alternativa, així com els descobriments més recents de l'agència.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"La NASA està buscant constantment noves maneres de captar l'interès del públic, i inspirar a les noves generacions de científics i enginyers", assenyala David Weaver, director adjunt de l'oficina de comunicacions de la Nasa.

Third Rock retransmetrà les 24 hores del dia, set dies a la setmana, i oferirà actualitzacions de les noves missions i descobriments de la Nasa, una informació que combinarà amb una selecció de música rock de tot tipus i les últimes tendències d'indie.

La cadena també serà una finestra perquè les companyies de tecnologia punta exposin les seves ofertes de treball en els camps com de l'enginyeria, la ciència i les noves tecnologies.

Dues veus presentaran els continguts: la presentadora Donna McKenzie i el locutor Cruze, cofundador i president de RFC Media, la cadena de ràdio amb seu a Houston (Texas) que col·labora amb la NASA en el nou projecte radiofònic.

Està previst inaugurar un nou programa amb el nom Lunar rotation en els pròxims quinze dies, en què el popular David Sadof descobrirà noves músiques.

stats