La NBC prepara un 'spin off' de 'The Blacklist'

La nova sèrie tindria com a protagonista Famke Janssen i derivaria del penúltim capítol de la temporada actual

La cadena nord-americana NBC ha començat a treballar en un 'spin off' de la sèrie 'The Blacklist'. Segons avança el portal Variety, la nova ficció, que encara no ha rebut el vistiplau definitiu, tindria com a protagonista l'actriu Famke Janssen ('X-Men', 'Nip/Tuck'), que es convertiria en Susan Halsted, la mare de Tom Keen, el personatge interpretat per Ryan Eggold.

El personatge de Halsted farà el seu debut a 'The Blacklist' el dia 5 de maig, i hi tornarà a aparèixer la setmana següent, en el penúltim capítol de la tercera temporada. Precisament, aquest episodi serviria com a pilot de la futura sèrie, en cas que finalment acabi tirant endavant.

De moment, la NBC no ha avançat cap detall sobre l'argument d'aquest 'spin off', en el qual també participarà, segons Variety, l'actor Edi Gathegi, que mantindrà el personatge de Matias Solomon que ja està interpretant a la tercera temporada de 'The Blacklist'.

Estrenada el 25 de setembre del 2013, 'The Blacklist' es fixa en un criminal ( James Spader) que, després d'entregar-se a l'FBI, s'ofereix a col·laborar amb la policia per ajudar-los a capturar els delinqüents i terroristes més buscats. A canvi, però, posa una condició: només parlarà amb Elizabeth Keen ( Megan Boone), una jove analista que acaba d'incorporar-se al cos.

Fins ara, la sèrie –que aquí es pot veure a través de Canal+ Series– acumula tres temporades de 22 episodis. Al desembre, la NBC ja va anunciar la seva decisió de renovar-la per a una quarta entrega.