Mèdia 24/02/2011

Nao Albet: "Em vaig comprar un iPhone als EUA quan van sortir"

1 min

Vaig ser dels primers a tenir un iPhone perquè me'l vaig comprar als Estats Units quan a Espanya encara no havien arribat, i el meu germà me'l va craquejar perquè el pogués fer servir aquí. Sóc molt desastre amb els mòbils perquè ja és el tercer iPhone que tinc: el primer se'm va trencar al cap de pocs mesos i el segon se'm va partir quan estava assajant una funció. És una eina que faig servir molt: per llegir i enviar correus, per navegar per internet i també com a GPS si he d'anar a algun lloc que no conec. A més, també el faig servir com a control remot si miro una pel·lícula amb l'ordinador per avançar, retrocedir o pujar i baixar el volum. M'agrada molt el rotllo dels ordinadors i m'he baixat moltes aplicacions per a l'iPhone. No el faig servir per entrar a les xarxes socials perquè no tinc compte de Facebook ni Twitter. N'havia tingut, però me'n vaig esborrar.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La televisió fa molt de temps que no la miro. Des que vaig marxar de casa els pares, fa mig any, que no la miro gens, ni l'engego. A casa tenim un televisor molt petitó al menjador, que tenim mig amagat. El que a mi m'agrada és mirar sèries i pel·lícules a l'ordinador. Me les compro o me les baixo d'internet.

La ràdio no l'escolto, no ho he fet mai. Tot i això, últimament, quan torno alguns vespres de la funció amb el cotxe d'una amic l'escoltem, i la veritat és que té gràcia.

stats