Nao Albet: "Em vaig comprar un iPhone als EUA quan van sortir"

Vaig ser dels primers a tenir un iPhone perquè me'l vaig comprar als Estats Units quan a Espanya encara no havien arribat, i el meu germà me'l va craquejar perquè el pogués fer servir aquí. Sóc molt desastre amb els mòbils perquè ja és el tercer iPhone que tinc: el primer se'm va trencar al cap de pocs mesos i el segon se'm va partir quan estava assajant una funció. És una eina que faig servir molt: per llegir i enviar correus, per navegar per internet i també com a GPS si he d'anar a algun lloc que no conec. A més, també el faig servir com a control remot si miro una pel·lícula amb l'ordinador per avançar, retrocedir o pujar i baixar el volum. M'agrada molt el rotllo dels ordinadors i m'he baixat moltes aplicacions per a l'iPhone. No el faig servir per entrar a les xarxes socials perquè no tinc compte de Facebook ni Twitter. N'havia tingut, però me'n vaig esborrar.

La televisió fa molt de temps que no la miro. Des que vaig marxar de casa els pares, fa mig any, que no la miro gens, ni l'engego. A casa tenim un televisor molt petitó al menjador, que tenim mig amagat. El que a mi m'agrada és mirar sèries i pel·lícules a l'ordinador. Me les compro o me les baixo d'internet.

La ràdio no l'escolto, no ho he fet mai. Tot i això, últimament, quan torno alguns vespres de la funció amb el cotxe d'una amic l'escoltem, i la veritat és que té gràcia.

Més continguts de