Comunicació
Mèdia 02/02/2011

Naomi Campbell signa l'entrevista més física a Vladimir Putin

Els congressos temàtics fan amics improbables i això és el que va passar al novembre amb la Primera Cimera sobre el Tigre, un acte benèfic organitzat per recaptar fons per a la conservació del gran felí. Entre els convidats hi havia el primer ministre xinès Wen Jiabao, l'actor Leonardo di Caprio, el president del Banc Mundial Robert Zoellick, el president rus Vladimir Putin i la model Naomi Campbell. De la trobada entre Putin i Campbell, n'ha sortit una entrevista que publica demà la revista GQ, i que no té desperdici

Redacció
1 min
Putin

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La primera pregunta que li etziba Campbell deixa clar el to: “Estàs en molt bona forma. Com ho aconsegueixes?”. La resposta és proverbialment lacònica: “Probablement fent el mateix que tu”. A partir d'aquí, la model i el mandatari discuteixen diverses activitats físiques, com ara la natació. Arribats a aquest punt, Campbell –que ha viscut dos anys a Rússia– li fa notar que la majoria de gent del país neda estil papallona. “Jo no en sé, de nedar papallona”, precisa, “però estava l'altre dia al Mar Mort i va ser la primera vegada que vaig flotar en la meva vida”. Putin, aparentment desconcertat, respon: “De fet, al Mar Mort pots nedar en l'estil que vulguis. Si jo nedava papallona era perquè feia fred”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre moment àlgid és quan Campbell li demana si, a banda d'assistir com a espectador a lluites de boxa sense guants també practica aquesta especialitat. Putin li diu que no, però que li agrada veure els combats. I li indica que també hi ha dones que la practiquen. “Dones grosses?”, demana Campbell. “Dones fortes”, respon el president rus.

El capítol fotogràfic està a l'alçada del text de l'entrevista. A banda d'ensenyar una de les models que van participar en el calendari eròtic que va rebre Putin com a regal de 58è aniversari, n'hi ha una del propi president rus, amb el tors descobert, acompanyat d'un cavall.

stats