Publicitat
Publicitat

polèmica al cinema

Els EUA censuren el tanga de Natalie Portman

En una escena de la pel·lícula ‘Your highness’, que s'estrenarà el proper divendres 8 d'abril, l'actriu es treu la roba i es queda vestida amb aquest complement. Als EUA han retocat la imatge i han canviat el tanga per una calça

A la pel·lícula Your highness, que s'estrenarà el proper divendres 8 d'abril, l'actriu d'origen israelià Natalie Portman, guanyadora de l'Oscar a millor actriu a la darrera edició dels premis per la seva interpretació a Black Swan, interpreta el paper de la princesa guerrera Isabel.

L'escena de la pel·lícula on el seu personatge es treu la roba abans de capbussar-se en un riu ha generat una forta polèmica. La imatge, on l'actriu es queda vestida amb tanga, ha sigut retocada als EUA, on han canviat aquest complement per una calça.

Depèn d'on es miri la pel·lícula (o el tràiler, ara que encara no s'ha estrenat), l'actriu apareixerà o bé amb una peça o bé amb l'altra, ja que a països com Espanya l'escena s'ha deixat en el seu format original.

Natalie Portman ja ha estat rodejada de polèmica darrerament, després que una de les dobles que va rodar algunes de les escenes de ball per ella a Black Swan ha dit que l'actriu no mereixia ser reconeguda pels mèrits que s'atribuïen a la seva interpretació.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT