Mèdia 15/11/2012

Neix l'ARA Catalan Network, un espai de cocreació que connecta els catalans al món

Impulsem i estrenem una xarxa que permetrà conèixer l'activitat internacional creixent dels catalans i posar-los en contacte entre ells i amb la resta del país

Ara
2 min
catalan network

BarcelonaEstar en contacte, conèixer-se, fer-se conèixer i crear entre tots plegats, cocrear. Aquests són els objectius de l'ARA Catalan Network, la xarxa llançada per l'ARA aquesta setmana i que ja teniu disponible en versió 'beta'.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'objectiu d'aquesta comunitat és posar en contacte els catalans que hi ha escampats pel món amb múltiples activitats professionals i fer que també se'ls conegui a Catalunya.

Per això us oferim un espai on podreu fer suggeriments, enviar-nos informació i ser entrevistats, perquè volem explicar on sou i què feu, especialment en aquest moment en què el món té la mirada posada sobre Catalunya i en vol saber més.

A l'ARA Catalan Network trobareu cada dia la història d'una de les moltes entitats establertes i actives en desenes de països que ja fan aquesta feina de cohesió i coneixement, mutu i de cara a l'exterior. També us oferim, a l'espai 'L'entrevista del dia', la possibilitat de conèixer un dels molts catalans que fan d''ambaixadors' cada dia a cada racó de món.

A més a més, recuperem reportatges publicats a l'ARA que parlen de la projecció internacional del país en tots els àmbits. També hi trobareu blogs, l'espai 'Què diu el món sobre Catalunya' i notícies sobre catalans al món.

I teniu a la vostra disposició el Mur, per expressar-vos, fer propostes i explicar-nos històries.

També trobareu l'ARA Catalan Network a Twitter i Facebook.

stats