L'ARA ES REINVENTA
Mèdia 15/04/2012

Neix 'Ara Tu', un dominical amb la gent de protagonista

L'ARA estrena dominical diumenge que ve. És l'Ara Tu, que analitzarà actualitat i tendències de manera rigorosa i amena. L'empatia amb el lector serà clau en un suplement que dóna la veu a la gent.

Ara
3 min
Neix 'Ara Tu', un dominical amb la gent de protagonista

BARCELONA.El cap de setmana que ve arriba als quioscos Ara Tu , un nou suplement dominical que té com a objectiu oferir una lectura interessant, rigorosa i entretinguda en el dia que hi ha més marge per al descans i la reflexió. Amb un format més petit i manejable que el del diari, el dominical se centrarà en l'anàlisi de temes d'actualitat i tendències. A banda dels reportatges, també hi haurà lloc per a les entrevistes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Ara Tu tindrà seccions de viatges, gastronomia i moda. Així mateix, englobarà a les seves pàgines el Global News , a través del qual el diari aposta per l'aprenentatge de l'anglès, una llengua que s'ha convertit en indispensable per moure's en el món globalitzat del segle XXI, a través del repàs de l'actualitat. Articles de The New York Times , comentats per professors que expliquen les subtileses d'aquesta llengua, serveixen com a material didàctic. A l' Ara Tu també tindran presència destacada les propostes d'oci i els passatemps.

De tu a tu amb el lector

El nou dominical posarà l'accent a abordar els temes amb una mirada pròxima i entenedora per al lector. Les persones, ja siguin famoses o anònimes, internacionals o catalanes, seran l'epicentre del nou dominical. Els reportatges es caracteritzaran per la multiplicitat de testimonis i punts de vista. Es donarà la paraula als experts i a les persones que, per estar implicades o haver viscut de prop una determinada temàtica, en tenen un coneixement més específic.

El naixement d' Ara Tu s'inclou dins l'aposta del diari de reforçar els continguts del cap de setmana. Amb aquest objectiu, l'Ara Llegim es trasllada als dissabtes. Ho farà a partir del 22 d'abril, quan oferirà un especial de Sant Jordi de setze pàgines en què repassarà les novetats editorials més destacades i els autors que es perfilen com les estrelles de la festivitat.

D'altra banda, l'ARA continua amb la seva aposta per la divulgació científica. L'Ara Ciència passa als diumenges, on continuarà donant resposta a algunes de les grans incògnites en la matèria i parlarà de les principals investigacions i descobertes. Així mateix, també hi haurà reportatges de prestigiosos periodistes científics de The New York Times . Els temes de sostenibilitat seguiran sent prioritaris.

Racons de lectura

Amb motiu del primer número de l' Ara Tu , nou personatges del món de la cultura, la política i la societat civil catalanes han obert les portes de casa seva al dominical per mostrar quin és el seu racó preferit de lectura. L'expresident Jordi Pujol, l'escriptor Jaume Cabré, la periodista Pilar Rahola, els actors Marina Comas i Josep Maria Pou, la cantant Anna Roig, la diputada Dolors Camats, la veu de Mishima, David Carabén, i la política i empresària andorrana Maria Reig ensenyen on acostumen a lliurar-se al plaer dels llibres. A partir de demà els lectors de l'ARA poden votar a través de la web quin creuen que és el lloc preferit per llegir de cadascun d'aquests personatges. Els guanyadors d'aquest concurs online rebran un premi que segur que fomentarà la seva afició per la literatura.

La gastronomia també serà una de les protagonistes del primer Ara Tu . Dos cuiners del nivell de Fina Puigdevall (del restaurant Les Cols) i Joan Roca (Can Roca) compartiran pícnic, receptes i opinions al jardí de l'Àngel, situat a prop de la catedral de Girona. El dissenyador canari Manolo Blahnik, tota una icona mundial en el disseny de sabates, serà un dels entrevistats al dominical. Després de quaranta anys de carrera, explicarà una trajectòria que l'ha portat de La Palma, la seva illa natal, a l'Olimp de la moda internacional.

stats