Publicitat
Publicitat

AMPLIACIÓ DE L'OFERTA TELEVISIVA

La plataforma s'estrena avui amb el preu com a principal reclam

Neix Starmax HD, la televisió per satèl·lit de prepagament

L'oferta de televisió de pagament a l'Estat creixerà avui amb l'inici de les emissions de la plataforma per satèl·lit Starmax HD, que funcionarà a través d'un sistema de prepagament i a preus "assequibles".

"Un nou concepte de televisió". Així és com es presenta Starmax HD, la nova plataforma de televisió per satèl·lit que avui comença a emetre a l'Estat i que presenta dues novetats: els continguts s'oferiran en la modalitat de prepagament i els preus seran, segons fonts de l'empresa, "els més assequibles del mercat". La xifra exacta no es coneixerà fins avui mateix -aquest matí es fa la presentació oficial de la plataforma- però fonts del sector apunten que estarà per sota dels 15 euros al mes. La diferència amb altres operadores és que el pagament no s'estructurarà a partir d'una quota mensual, sinó amb la compra o recàrrega d'una targeta amb validesa per a un període de temps determinat -dos mesos o un any, segons algunes fonts- i "sense contractes de permanència". A això caldria afegir-hi el cost del descodificador -uns 80 euros- i, en cas necessari, el de l'antena, que caldrà orientar cap al satèl·lit Hispasat 1E.

L'oferta de la plataforma inclourà "una àmplia varietat de canals" amb continguts "per a tota la família". Més enllà de les cadenes en obert de la TDT i d'alguns canals gratuïts per satèl·lit, que també s'han incorporat al paquet, la compra d'una targeta de Starmax HD donarà dret a sintonitzar una dotzena de canals, quatre dels quals arribaran per primera vegada a l'Estat. Malgrat el que es podria deduir del nom de la plataforma, però, només tres dels dotze canals del paquet emeten en alta definició.

Tot i així, l'operador explica que el descodificador permet millorar la qualitat de les imatges en definició estàndard per a les pantalles d'HD, a través del procés d' upscaling . L'aparell inclou, a més, una entrada USB que es pot utilitzar per enregistrar els programes en una unitat externa; la funció PVR, que permet pausar i rebobinar els canals mentre s'estan veient, i connexió a internet. Per la seva banda, la targeta es podrà fer servir en més d'un descodificador, de manera que una sola subscripció serà suficient per accedir a Starmax HD des del domicili habitual i d'una segona residència.

Starmax HD, filial de la companyia britànica Starmax UK, arriba a l'Estat de la mà del polonès Maciej Stojka, considerat en dues ocasions un dels millors directius del mercat de la televisió de pagament; Alejandro Baquero, exdirector financer de la productora nord-americana NBC Universal, i Alfonso Noaim, exresponsable de màrqueting de Panasonic i Samsung.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT