COMUNICACIÓ
Mèdia 28/05/2011

"Neteja a garrotades”, a la portada d''El Periódico'

Tota la premsa catalana i la de Madrid mostra en la primera plana les imatges del desallotjament de l'acampada de la plaça Catalunya. La final de la Champions d'aquest vespre i la successió al capdavant del PSOE, els altres grans temes de portada

Redacció
1 min
"Neteja a garrotades", titula 'El Periódico'

BarcelonaL'operació policial d'ahir al matí a la plaça de Catalunya, que sobre el paper havia de servir per netejar l'espai de l'acampada i que va acabar en càrregues policials contra els indignats, va deixar imatges d'impacte que ocupen les portades de tots els diaris catalans i de Madrid. El Periódico defineix l'episodi amb la frase “neteja a garrotades”. La Vanguardia, en canvi, explica que “la neteja de la plaça Catalunya acaba en càrrega dels Mossos”. El Punt diu que “la dura càrrega dels Mossos genera una allau d'”indignats”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Entre la premsa de Madrid, El País explica que "els Mossos carreguen a cops de porra contra els acampats". El Mundo atribueix a una acció "maldestre" dels Mossos la "reactivació" de les acampades. La Razón, per la seva banda, és l'únic diari que no centra l'atenció en l'actuació policial sinó en la resposta dels acampats. "Els indignats ensenyen les dents a Barcelona i provoquen greus incidents", titula.

stats