Netflix comença a rodar la segona entrega de ‘Paquita Salas’

La sèrie tornarà dos anys després amb el mateix repartiment principal

Gairebé dos anys després de la seva estrena, la sèrie Paquita Salas, dirigida per Javi Ambrossi i Javi Calvo -coneguts com els Javis-, prepara el seu retorn. La comèdia, que va començar com una websèrie per a la plataforma Flooxer d’Atresmedia, ha saltat a Netflix i està en plena fase de rodatge de la segona entrega, que constarà de cinc episodis que s’estrenaran a l’estiu.

«‘Paquita Salas’ és massa lliure per a la televisió generalista»

La sèrie, que es va endur el premi Feroz a la millor comèdia el 2017, manté el repartiment original. Brays Efe reprèn el personatge principal, la representant d’actors Paquita Salas, mentre que Belén Cuesta repeteix com a Magüi, la seva secretària. També tornen Lidia San José, Mariona Terés, Álex de Lucas i Yolanda Ramos, que serà Noemí Argüelles, un personatge esporàdic de la primera temporada.

Pel que fa a incorporacions, Netflix ha anunciat la participació d’Anna Castillo, que interpretarà Belén de Lucas. També hi haurà col·laboracions especials de Verónica Echegui, Ana Obregón, La Terremoto de Alcorcón i Roi i Alfred d’ OT, que van ser alumnes dels Javis durant el seu pas per l’acadèmia del talent musical.

Més continguts de