Netflix estrena a Espanya la tercera temporada de ‘La cúpula’

Antena 3 n'havia ofert les dues primeres entregues, però el desenllaç encara no havia arribat a l'Estat

El grup de persones atrapades a Chester’s Mill, la petita localitat rodejada per una cúpula transparent indestructible, torna avui a Espanya amb l’estrena a Netflix de la tercera i última temporada de La cúpula. Antena 3 va emetre en obert el 2013 i el 2014 les dues primeres entregues de la ficció, però no va comprar els drets de la tercera.

L’argument de la producció, que als Estats Units va finalitzar el 10 de setembre, se centra en la convivència entre els habitants d’una petita localitat que un dia queda atrapada per una cúpula que ningú, ni res, pot traspassar, l’origen de la qual és misteriós i desconegut. L’actitud dels habitants els divideix entre els que entren en pànic i els que decideixen fer front a les circumstàncies i investigar l’estrany fenomen que els afecta.

La ficció, basada en la novel·la homònima de Stephen King -que ha participat en el guió i la producció de la sèrie-, s’acomiada dels espectadors amb una entrega en què no tots els personatges sobreviuen, amb aliances inesperades i amb la qüestió central de si finalment els habitants seran alliberats de l’estranya presó.