Netflix estrena ‘The ranch’, la nova ‘sitcom’ d’Ashton Kutcher

Netflix estrena avui a tot el món The ranch, una nova comèdia protagonitzada per Ashton Kutcher. La sèrie constarà, de moment, de deu capítols de mitja hora, que estaran disponibles per a tots els abonats a la plataforma a partir de les 9 d’aquest matí. Kutcher tornarà a compartir repartiment amb Danny Masterson -amb qui ja havia protagonitzat Aquellos maravillosos 70 entre el 1998 i el 2006- i es retrobarà també amb Don Reo i Jim Patterson, dos dels productors executius de Dos hombres y medio, que reprendran la mateixa tasca en aquesta nova ficció.

Kutcher donarà vida al Colt, que després d’haver provat sort, sense gaire èxit, com a jugador de futbol americà, torna al seu poble natal, a l’estat de Colorado, amb la intenció d’ajudar en el ranxo familiar el seu germà (Masterson) i el seu pare (Sam Elliot), a qui no veu des de fa 15 anys. Debra Winger interpreta la mare de la família, que treballa com a cambrera en un bar d’aquest poble de l’Amèrica profunda.

Drama musical adolescent

A part de The ranch, Netflix també ofereix a partir d’avui Lost & Found Music Studios, una sèrie musical destinada al públic adolescent que el canal canadenc Family Channel va estrenar a principis d’any. Nascuda com un spin-off de The next step -que aquí es pot veure a través de Disney Channel-, la sèrie està plantejada com un fals documental sobre un grup de joves músics que intenten fer-se un lloc en una important discogràfica.