Netflix fitxa Gérard Depardieu

Protagonitzarà 'Marseille', la primera producció francesa de la plataforma de vídeo

Gérard Depardieu serà el protagonista de 'Marseille', la primera sèrie produïda per Netflix a França i en francès. La mateixa plataforma ha confirmat el fitxatge de l'actor, que d'aquesta manera tornarà a encapçalar el repartiment d'una producció seriada 15 anys després de l'última vegada, quan van donar vida a Jean Valjean a l'adaptació d''Els miserables' produïda per la televisió pública francesa.

A 'Marseille', Dépardieu donarà vida a Robert Taro, que després de 25 anys com a alcalde de Marsella ara s'ha d'enfrontar en unes eleccions a un polític jove i molt ambiciós (Benoît Magimel) que ell havia escollit per ser el seu successor. Aquest plantejament fa que el nou projecte de Netflix s'hagi comparat a una de les sèries més exitoses de la mateixa plataforma, 'House of cards'.

La sèrie, que constarà en principi de vuit episodis s'estrenarà l'any que ve a tots els territoris on té presència la plataforma, entre els quals hi haurà, per tant, Espanya, on Netflix té previst aterrar a l'octubre.

Més continguts de