Netflix renova 'Grace y Frankie' per una última temporada

La comèdia, que tindrà 16 episodis en la setena entrega, es convertirà en la sèrie més llarga del servei de vídeos en 'streaming'

A l'espera de la sisena temporada, que arribarà el gener del 2020, Netflix ja ha avançat que 'Grace y Frankie', una de les comèdies més veteranes de la plataforma, tindrà una setena i última entrega amb la qual es tancaran les portes d'aquest univers protagonitzat per  Jane Fonda i Lily Tomlin.

El gegant de l''streaming' ha encarregat que la setena temporada consti de 16 capítols, en comptes de 13 com a la resta d'entregues. Amb això, la comèdia es convertirà en la sèrie més llarga de Netflix, arribant als 94 episodis, i, per tant, superant per tres capítols 'Orange is the new black'. "És emocionant, i d'alguna manera apropiat, que la nostra sèrie sobre els reptes, la bellesa i la dignitat de l'envelliment passi a ser la sèrie més vella de Netflix", han comentat Marta Kauffman i Howard J. Morris, cocreadors i 'showrunners' de la comèdia. 

Per la seva banda, en una declaració conjunta, Fonda i Tomlin han afegit que "estan encantades i desconsolades que Grace i Frankie torni per a una setena, encara que final, temporada". De totes maneres, afegeixen, "estan molt agraïdes que el seu programa hagi pogut abordar problemes que realment han connectat amb la seva generació", comenten. 

Des del 2015,  Jane Fonda i Lily Tomlin protagonitzen aquesta comèdia plena de tendresa i un humor subtil carregat d'ironia, i al llarg de les seves cinc temporades les actrius han acumulat nominacions als premis Emmy i Screen Actors Fuide Award per les seves interpretacions com a Frankie i Grace.