Netflix reviu la franquícia de 'He-Man' amb una nova sèrie

'Masters of the Universe: Revelation' seguirà les aventures de l'heroi He-Man al planeta Eternia

Després de l'èxit de 'Stranger things' i 'GLOW', Netflix suma un nou projecte al seu catàleg que reviu la nostàlgia dels anys vuitanta. La plataforma ha anunciat que ressuscitarà 'Masters of the Universe', un clàssic de l'animació del 1980 que protagonitza l'heroi He-Man, i comptarà amb l'ajuda de Kevin Smith com a guionista d'aquesta nova producció.

Smith, conegut per les seves comèdies cinematogràfiques com 'Clerks' i 'Jay y Bob el silencioso', ha anunciat que exercirà de director executiu i 'showrunner' de la nova sèrie animada, que es titularà 'Masters of the Universe: Revelation". "Estaré Eternia-ment agraït amb Mattel TV i Netflix per confiar-me no només els secrets de Grayskull, sinó també els de tot el seu univers", ha explicat en una nota de premsa. 

La producció original dels anys 80 narra la història del príncep Adam, hereu al tron del planeta Eternia, que utilitza una espasa màgica per convertir-se en el guerrer He-Man i protegir la població d'amenaces com Skeletor, el malvat de la funció. Ara, la nova sèrie començarà després de la batalla final entre He-Man i Skeletor, i seguirà les aventures d'Adam al capdavant d'Eternia, segons ha avançat Netflix a Twitter. Encara queda per veure si s'inclouran altres personatges reconeguts de la franquícia com She-Ra, que ja té una sèrie pròpia a la plataforma de 'streaming'. 

Smith treballarà amb altres guionistes com el seu company de 'podcast' i escriptor de 'Carnival row' Marc Bernardin, Eric Carrasco ('Supergirl'), Tim Sheridan ('Reign of the Supermen') i Diya Mishra ('Magic the Gathering').