Publicitat
Publicitat

Comunicació

“Gràcies i adéu”, el comiat de 'News of the World'

El setmanari britànic esquitxat per l'escàndol de les escoltes il·legals tanca 168 anys d'història amb un tiratge especial de 5 milions d'exemplars. S'espera que el magnat i propietari de l'edició, Rupert Murdoch, arribi avui a Londres

Un mosaic amb les portades més emblemàtiques acompanyades amb el titular “Gràcies i adéu”. Així és com News of the World posa fi a 168 anys d'història. El setmanari britànic, esquitxat per l'escàndol de les escoltes il·legals a víctimes i familiars de l'atemptat a Londres del 2005, encapçala avui l'última edició, la número 8.674, amb un tribut als milers de lectors que diumenge rere diumenge l'han convertit en una de les revistes més llegides del Regne Unit al llarg de la seva història.

Els 280 treballadors del setmanari sensacionalista han abandonat la redacció a última hora d'aquest dissabte, on han enllestit l'última edició del tabloide, que avui es distribuirà al Regen Unit amb un tiratge especial de 5.000 exemplars. L'editor en cap de la revista, Colin Myler, ha volgut agrair l'esforç final dels treballadors i ha donat les gràcies als lectors fidels que els han acompanyat tot aquest temps: “Aquest no és el final que hauríem desitjat, però com a tribut als 7,5 milions de lectors, això és per a vosaltres i per a tots els treballadors”.

Aquest diumenge s'espera que arribi a Londres el magnat i propietari de la revista, Rupert Murdoch, per assumir la gestió de la crisi oberta arran de les escoltes, que amenaça d'enfonsar la reputació del seu imperi.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT