'No te puedes esconder', el nou 'thriller' que uneix Mèxic i Espanya

Maribel Verdú, Eduardo Noriega i Blanca Soto encapçalen el càsting d'aquesta nova sèrie d'acció i misteris que s'estrenarà a Netflix a finals d'any

Telemundo International Studios ha aprofitat el Festival de Televisió de Vitoria, el FesTVal, per presentar el nou projecte que té entre mans: 'No te puedes esconder', un nou 'thriller' d'acció i suspens amb caràcter internacional que es podrà veure a Netflix a finals d'aquest any.

Es tracta d'una sèrie de deu capítols dirigida per Alejandro Banazzo i produïda per la factoria espanyola Isla Audiovisual amb un càsting que combina l'actriu mexicana Blanca Soto –que també és productora del projecte– amb cares reconegudes espanyoles com ara Eduardo Noriega, Maribel Verdú i Iván Sánchez, entre d'altres. La ficció, que s'emetrà primer a Telemundo a partir del 30 de setembre, narra la història d'una doctora (Soto) que arriba a Madrid fugint del seu passat a Mèxic. Allà es creuaran pel camí un expolicia reconvertit en sicari (Noriega), un fotògraf obsessionat amb la mort (Sánchez) i una inspectora amb lideratge (Verdú). Tots aquests personatges amagaran secrets que s'aniran revelant al llarg dels capítols i que donaran a la sèrie un ritme trepidant. 

Durant la presentació del projecte, Marcos Santana, president de Telemundo, ha expressat que la sèrie neix amb l'ambició de trencar fronteres i conquerir tot el públic hispanoparlant: "L'objectiu era unir de manera orgànica en una sèrie els mons d'Amèrica i Espanya, en el qual intervindran personatges espanyols i llatins", ha comentat. A més, Santana ha afegit que pretenen "arribar a una gran audiència hispana", de manera que la ficció també s'emetrà a Netflix durant els pròxims mesos. La plataforma en 'steaming' ha obtingut els drets d'emissió internacional i ha avançat que la doblarà en 14 idiomes i estarà subtitulada en 51.