tecnologia
Mèdia 20/04/2011

Nokia presenta una alternativa a Google Earth

Ovi Map 3D permetrà als usuaris passejar-se virtualment per les principals ciutats del món en una plataforma 3D

Redacció
1 min
Interfície de Ovi Map 3D

BarcelonaNokia posa a disposició dels usuaris una nova funció en el seu servei de cartografia. L'aplicació, anomenada Ovi Map 3D, permet als usuaris recórrer les principals ciutats del món en tres dimensions, d'una manera similar al servei ofert per Google Earth. Per utilitzar el nou servei de Nokia, els usuaris hauran d'instal·lar un complement al seu navegador web per poder utilitzar els recursos 3D.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nou servei de Nokia pretén millorar l'experiència dels usuaris a la seva xarxa de cartografies. Per assolir aquest objectiu, la companyia està adaptant els mapes de les principals ciutats del món perquè els usuaris puguin consultar-los en 3D.

De moment, el nou servei de Nokia compta amb la cartografia 3D de les ciutats de San Francisco, Nova York, Miami, Boston, Chicago, Los Angeles, Las Vegas, Toronto, Londres, Hèlsinki, Estocolm, Oslo, Copenhaguen, Milà, Venècia, Florència, Barcelona, Madrid, Praga i Viena. No obstant això, Nokia ha assegurat que treballa per adaptar el sistema a més ciutats.

Ovi Map també incorpora una modalitat per visualitzar els carrers a l'estil de Google Street. De moment, aquesta funció només està disponible per a Londres, San Francisco, Hèlsinki, Oslo i Copenhaguen.

Nokia ha presentat el seu nou servei en una entrada del bloc Nokia Conversations, on s'explica que l'empresa està potenciant les activitats de la companyia C3, especialitzada en el mapa en 3 dimensions.

stats