Mèdia 15/03/2012

Nou màrqueting: compra un pernil i emporta't la Pantoja

L'empresa d'embotits Enrique Tomás regala dues entrades per veure Isabel Pantoja al Palau Sant Jordi a les persones que els comprin un pernil d'aglà

Ara
1 min
Isabel Pantoja en una imatge de la promoció

BarcelonaEls fans d'Isabel Pantoja hauran de comprar un pernil si volen assistir al seu concert de Barcelona. Enrique Tomás, una empresa que produeix embotits, regala dues entrades a canvi de l'adquisició d'un pernil d'aglà per 75 o 119 euros.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Unes 10.000 persones podran entrar a veure la 'tonadillera' al Palau Sant Jordi el proper 17 de març si s'animen a comprar pernils Enrique Tomás, que organitza aquest concert amb motiu del seu trentè aniversari.

Fonts d'aquesta companyia han explicat que volien celebrar l'aniversari amb "alguna cosa impactant". Per això la firma regala dues entrades a canvi de, per exemple, adquirir un pernil. Aquesta promoció va començar el passat 10 de febrer. En aquesta cita musical, està previst que Isabel Pantoja interpreti les cançons més conegudes del seu repertori, així com alguns temes del seu últim disc.

A punt de ser jutjada

L'empresa que es vol donar a conèixer amb aquesta promoció tan mediàtica, potser no ha caigut en el fet que l'artista de Triana serà jutjada a partir del mes de juny a l'Audiència Provincial de Màlaga per un suposat delicte de blanqueig de capitals, en una causa per la qual també s'asseuran al banc dels acusats la seva exparella Julián Muñoz, exalcalde de Marbella, i l'exdona d'aquest, Maite Zaldívar.

stats