Noves sèries i el retorn de ‘Kukurota’, a la temporada d’estiu del Super3

El canal infantil modifica la graella des d'aquest dimecres

El canal Super3 inaugura avui, coincidint amb el primer dia de les vacances escolars, la seva programació d’estiu, que inclou alguns canvis a la graella, la incorporació de noves sèries i el retorn de programes i personatges que ja són coneguts pels espectadors del canal infantil de TV3. Entre les estrenes destaca la sèrie de dibuixos animats Salve, rei Julien!, un spin-off d’ Els pingüins de Madagascar que explica la història del rei dels lèmurs, Julien XIII, abans que els animals del zoològic de Central Park fugissin i viatgessin fins a Madagascar. Els capítols d’aquesta sèrie s’emetran de dilluns a divendres a les 15.15 i els caps de setmana a les 16.15.

També debutarà al Super3 el Gat amb Botes, un personatge sorgit de la saga cinematogràfica de Shrek que, després de protagonitzar la seva pròpia pel·lícula, ara s’estrena en el món de les sèries. A  Les aventures del Gat amb Botes (que s’emetran de dilluns a divendres a les 16.00 i els dissabtes i diumenges a les 19.15) el personatge trenca sense voler un encanteri que protegia els habitants d’un poble màgic i a partir de llavors es veurà obligat a defensar els seus nous amics de les amenaces exteriors.

A més d’aquestes dues novetats, el canal recuperarà Codi: Lyoko. Aquesta sèrie, que explica les aventures de quatre nois que lluiten contra l’amenaça d’un virus informàtic que amenaça d’aniquilar la Terra, es podrà veure entre setmana a les 12.15 i els dissabtes i diumenges a les 18.40. A més, s’estrenaran nous episodis de Loopdidoo, una ficció amb voluntat educativa sobre les entremaliadures d’una nena de cinc anys i el seu gos. Aquesta sèrie es veurà de dilluns a divendres a les 7.20 i a les 17.25, i els caps de setmana a les 7.35, a les 8.25 i a les 17.40.

A més de renovar l’oferta d’animació, el Super3 també estrena a l’estiu una nova temporada del programa d’animals Kukurota, amb 13 episodis que s’emetran els dissabtes a les 10.20. De la mà de Pau Ferran, el programa descobrirà algunes de les bèsties més sorprenents del món, com ara les que lluiten millor contra el fred, les que més es barallen, les que ponen els ous més espectaculars o les més caganeres.

Tot plegat es completarà amb noves històries de la família del Super3, que durant l’estiu canvien d’horari i s’emetran els dissabtes i diumenges al vespre.