Mèdia 01/04/2012

Novetats per als més petits al Super3 i a Boing

A.c.r.
2 min
El canal Super3 incorpora les aventures de Lucky Fred a la seva oferta del cap de setmana.

BARCELONAOn es nota més l'arribada de la Setmana Santa és als canals infantils, que no volen desaprofitar que la canalla té festa tota la setmana i pot dedicar més temps que mai a mirar la televisió. El canal Super3 reforça la seva programació amb l'emissió diària -des de demà fins divendres, i Dilluns de Pasqua també- de dues pel·lícules. A les 9.35 h, Doraemon es convertirà en el protagonista del canal amb l'emissió d'un llargmetratge diferent cada dia, mentre que a les 15.45 h arribarà el torn de Scooby-Doo.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Caldrà afegir-hi, també, l'estrena d'una nova sèrie d'animació, Clifford, el gran gos vermell -que s'oferirà cada matí (8.10 h) i cada tarda (18.05 h)-, i el retorn d'altres personatges ja coneguts pels súpers, com ara les Espies de veritat (11.35 h i 19.20 h), Marsupilami (13.30 h), La Supermots (18.55 h) i La Lua i el món (6.00 h, 9.00 h i 17.15 h).

Pel que fa als caps de setmana, també hi ha tres novetats. La més destacada és Lucky Fred , una coproducció de Televisió de Catalunya, Imira Entertainment i la televisió pública italiana RAI que ja s'ha exportat a més de 150 països d'arreu del món i que es podrà veure els dissabtes a les 16.20 h. També s'estrenaran les sèries L'equip Spike (dissabtes i diumenges, 13.30 h) i Walter i Tandoori (dissabtes i diumenges, 18.00 h), i tornarà Bolts i Blip (dissabtes i diumenges, 12.10 h).

Geronimo Stilton arriba a Boing

Boing també té preparades algunes novetats que veuran la llum els pròxims dies. El canal infantil del grup Mediaset estrena dilluns (12.00 h) noves aventures de Geronimo Stilton, un dels personatges infantils que han tingut més èxit els últims anys, tant a la literatura -on va néixer- com a la pantalla. A més, dissabte (10.45 h) tornaran a Boing Los vengadores , i el dia 10 s'estrenaran nous episodis d' Inazuma Eleven . Aquest mateix dia tornarà al canal la sèrie animada Las aventuras de Chuck y sus amigos , destinada al públic més jove.

stats