Núria Llorach, escollida nova presidenta de la FORTA

Passarà a substituir Andreu Manresa, que havia estat al capdavant de l'entitat durant el primer semestre del 2019

Núria Llorach serà la nova presidenta de la Federació d'Organismes de Ràdio i Televisió Autonòmics (FORTA) durant el segon semestre del 2019, i substituirà així Andreu Manresa, que havia encapçalat la Federació durant el primer semestre de l'any, segons ha informat l'associació.

La incorporació de Llorach al capdavant de la FORTA se suma al seu càrrec actual. Llicenciada en filosofia i ciències de l'educació per la Universitat de Barcelona, Llorach és l'actual vicepresidenta i presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) des del 2018. Prèviament, havia sigut directora executiva de l'Institut Català de les Dones i membre del consell assessor de Televisió Espanyola a Catalunya. També ha sigut vicepresidenta de la mesa del Consell Nacional de les Dones de Catalunya, membre del Consell de l'Audiovisual de Catalunya durant vuit anys i presidenta del Fòrum d'Entitats de Persones Usuàries de l'Audiovisual.

La FORTA –associació que integra les principals entitats encarregades dels serveis públics de radiodifusió i televisió a les comunitats autònomes– dona la benvinguda a la nova presidenta i agraeix, en un comunicat emès per l'entitat, el compromís i la gestió feta per Manresa a l'hora de defensar els interessos de la Federació.