EL MÒBIL, ELS MÈDIA I JO
Mèdia 10/05/2011

Olga Vallejo: "Escolto de tot, des de notícies fins a música clàssica"

1 min
Olga Vallejo presenta Extraradi , cada tarda a COMRàdio.

Fa quatre mesos que tinc un iPhone 4. Abans tenia un Nokia amb connexió a internet, però que no m'acabava de fer el pes, i estic molt satisfeta del canvi. No exploto el mòbil al màxim, però em serveix per fer tot el que necessito: tuitejar, consultar el correu electrònic i escoltar la ràdio. Trucar també, esclar, tot i que no sóc gaire de parlar per telèfon. Prefereixo enviar missatges de text, sobretot ara que puc fer-ho a través del WhatsApp!

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Sóc a Twitter des de fa temps, però abans de tenir l'iPhone no era gens activa. Llavors em vaig obrir un compte nou, i ara el faig servir molt més, tot i que no em considero hiperactiva. Això sí: cada dia hi escric alguna cosa, i al matí quan em llevo el primer que faig és mirar-lo. Em va molt bé com a font d'informació i també per feina, per veure què és el que interessa a la gent. És cert que dóna una imatge esbiaixada, perquè la gent que el fa servir té un perfil molt concret, però també és veritat que respon força al tipus de persones que escolten el nostre programa.

La tele la miro poc, tot i que estic enganxada a algunes sèries i en miro molts capítols seguits. Ara també l'engego al matí: abans era de ràdio, però tinc una nena petita i li agrada experimentar amb l'aparell, i és impossible escoltar res! Quan vaig amunt i avall, per això, sí que poso la ràdio a través del mòbil, i faig molt zàping. Escolto tot el que hi fan: m'és igual un informatiu que música clàssica.

stats