televisió
Mèdia 26/05/2011

Oprah Winfrey s'acomiada del seu xou: "No dic 'adéu', dic 'fins que ens tornem a veure'"

La presentadora va donar les gràcies als espectadors per la seva fidelitat i va reconèixer que l'audiència i el treball han sigut l'amor de la seva vida. Winfrey posa punt i final al seu popular programa després de 25 anys liderant la graella televisiva nord-americana

Redacció
1 min

BarcelonaLa popular presentadora nord-americana, Oprah Winfrey, va posar punt i final al seu exitós programa d'entrevistes ahir a la nit, després d'haver liderat la graella televisiva durant 25 anys.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Winfrey va aparèixer en el plató, davant de més de 5.000 espectadors en directe, sense convidats ni sorpreses d'última hora, i va dedicar els últims 60 minuts de The Oprah Winfrey Show a dirigir-se als seus seguidors, que es compten en milions, a qui va donar les gràcies per la seva fidelitat i els va dir que no s'acomiadava definitivament. "No dic 'adéu', dic 'fins que ens tornem a veure'".

La popular presentadora i actriu va fer el salt a la televisió quan els presentadors eren blancs i va connectar, de seguida, amb el seu públic. Sobre de què parlar, pensar, llegir i com viure, Ophra ha sigut considerada una de les persones més influents del EUA. Tothom que volia vendre alguna cosa intentava passar pel seu programa i ha sigut l'encarregada de promocionar les candidatures d'alguns presidents nord-americans, com la del mateix Barack Obama.

Ahir va tancar una etapa de 25 anys en què ha viscut adorada pels seus seguidors.

Ophra plega del xou, però no de la televisió. A partir d'ara es centrarà en el seu propi canal de televisió per cable, Oprah Winfrey Network (OWN), que va estrenar al gener i en el qual encara no ha transcendit el paper que hi jugadarà la presentadora davant les càmeres.

stats