22/01/2011

Optimisme, alegria, gatzara...

2 min
Serrallonga, Rocaguinarda

Si vostè va avui a posar benzina i a l'hora de pagar l'assortidor li pren forma de Serrallonga o Rocaguinarda, és perquè vostè vol. Si analitza la realitat econòmica i empresarial durant cinc minuts i conclou que el pitjor encara ha de venir, vostè necessita els informatius de La Sexta. Per què? Allà la felicitat brolla tan alegre...

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Titular de dimarts: "Els espanyols ens valorem poc". La presentadora, Mamen Mendizabal, ens diu: "Abandoni el pessimisme perquè al rànquing mundial de la reputació som al lloc 12 de 40. Fora ens admiren més del que ens pensem per la nostra cuina, el nostre clima i la nostra capacitat de gaudir. O sigui que, segons els experts, si creguéssim en la marca Made in Spain, encara ens aniria millor [...]. A veure si nosaltres comencem a valorar-nos com ens mereixem". És a dir, que som (són) collonuts, però ho podríem (podrien) ser més.

Més endavant ens fan el vídeo on desenvolupen la bonica notícia i ens l'il·lustren amb imatges de bars i, sobretot, de platges. Destaca el moment en què un paio passeja en pilotes per la sorra (és clar, com que som -són- collonuts...).

I del senyor passem a la Xina: "Perquè, encara que és cert que des de Xina, Espanya no és el seu destí favorit (sic), països com Rússia no només ens veuen com el millor del món sinó que un cop desfan les maletes no volen marxar".

I treuen una noia, que se suposa que deu ser russa, dient: "Jo em vull quedar aquí per sempre". I de la Xina vam passar a la frase gloriosa que ja m'he tatuat a les natges: "La crisis està ara mateix en l'autoestima. No només no estem malament, sinó que som un dels millors països del món. I tenim la sort de tenir flamenc, toros i, evidentment, truita com en cap altre lloc".

El repicó va ser quan la notícia següent va començar amb un: "A més, la borsa ha pujat el triple que l'alemanya i la francesa"...

Viva ZP !!!

stats