Oriol Nolis deixarà el 'Telediario' per "motius personals"

Després d'un polèmic cessament, el periodista va tornar als informatius fa deu mesos

El periodista català Oriol Nolis deixarà de presentar el 'Telediario fin de semana' de La 1 "per motius personals", segons avança el portal Bluper. Nolis està al capdavant dels informatius des de fa deu mesos, quan la nova directora d'informatius, Begoña Alegría, va decidir recuperar-lo del circuit català de TVE. 

Aquesta és la segona etapa de Nolis al 'Telediario fin de semana' de La 1, ja que va presentar l'informatiu entre el 2013 i el 2014, quan va ser apartat per  José Antonio Álvarez Gundín, llavors cap d'informatius de la cadena. La seva destitució va ser estar provocada per no haver seguit la línia imposada per cobrir el 9-N. 

En aquesta ocasió, però, la decisió d'abandonar l'informatiu parteix del mateix periodista, que voldria buscar nous reptes dins de la cadena. La direcció d'informatius de TVE ja està buscant possibles substituts per al periodista i entre els possibles candidats hi figuren Lluís Guillera, que ja ha substituït ocasionalment Nolis, o Marcos López, corresponsal de TVE a Buenos Aires i que ja va estar al capdavant de l'informatiu dels caps de setmana del 2010 al 2012.