'Orphan Black' tornarà el 2017 per acomiadar-se

La sèrie de ciència-ficció estrenarà la cinquena i última temporada l'any que ve

La protagonista d''Orphan Black', Sarah Manning, i tots els seus clons, tornaran a envair la petita pantalla el pròxim 2017 per la cinquena temporada de la sèrie, que també serà la darrera entrega de la ficció, segons ha informat BBC America.  Els creadors de la ficció han afirmat que acabaran l'argument de la producció de manera èpica, i la presidenta de BBC America, Sarah Barnett, ha dit que: "No podem esperar més per oferir una excel·lent aventura final".

La sèrie tracta la història de la Sarah, una noia òrfena. Quan la Sarah és testimoni del suïcidi, a les vies del tren, d'una dona que és totalment idèntica a ella, decideix robar-li la identitat: utilitza el seu compte bancari i va a viure a casa seva. Quan s'adona que, fent això, s'ha endinsat en una conspiració relacionada amb el clonatge d'humans, és massa tard per sortir-ne. 

'Orphan Black' es va estrenar per primera vegada el 2013. Des de llavors, ha rebut diversos reconeixements. La majoria d'ells alabaven la feina de Tatiana Maslany, l'actriu que dóna vida a la protagonista de la ficció. Maslany va guanyar el Critics' Choice Television Award com a millor actriu de sèrie dramàtica el mateix any de l'estrena, i el 2014 va estar nominada a un Globus d'Or per la millor actuació en sèrie de televisió com a actriu de drama. 

Més continguts de