Publicitat
Publicitat

RECONEIXEMENT PROFESSIONAL

Òscar Nebreda guanya el premi Quim Regàs

L'humorista gràfic Òscar Nebreda ha guanyat la quarta edició del premi Quim Regàs de periodisme. El jurat, format per periodistes de diversos àmbits, ha reconegut així "la passió, exigència i innovació" que ha demostrat Nebreda al llarg de la seva extensa trajectòria com a dibuixant en revistes satíriques com El Jueves , El Papus o Barrabás , però també a TV3, on durant uns anys va col·laborar en les transmissions de futbol amb un dels seus personatges més coneguts, Jordi Culé. Després de més de 40 anys de professió, i havent complert ja els 65, Nebreda va anunciar que es jubilava el 28 de desembre passat.

L'acte d'entrega del guardó, obra de Joan Pere Viladecans, tindrà lloc el dia 8 de juny al Parlament de Catalunya, i serà la presidenta de la cambra, Núria de Gispert, l'encarregada de lliurar-lo al dibuixant.

El premi Quim Regàs va néixer el 2008 per recordar la figura del periodista manresà, mort un any abans després d'haver treballat en diversos diaris i d'haver col·laborat en el disseny de rotatius catalans i internacionals, entre els quals l'argentí Clarín o el britànic The independent . A més, va ser l'autor del llibre oficial dels Jocs Olímpics de Barcelona. Ramon Besa, Mònica Terribas i Eugeni Sallent han guanyat el premi en les tres edicions anteriors.

Postveritat

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT